1515
Annons

Novo Nordisk får FDA-godkännande för Rybelsus

Det danska läkemedelsbolaget Novo Nordisk har fått ett godkännande från den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA rörande Rybelsus (semaglutide) orala tabletter för att förbättra kontrollen av blodsockerhalten hos vuxna patienter med typ 2-diabetes.

Rejlers vinner uppdrag för Globalconnect

Teknikkonsulten Rejlers har vunnit avtal om att delta i migreringen av avtal, nät och kunder för bredbandsleverantören Globalconnect. Det framgår av ett pressmeddelande.

Uppdraget är kopplat till Globalconnects förvärv av kommunikationsoperatören Open Universe och Telenor Sveriges villafibertillgångar.

Rejlers uppgift blir att bemanna projektet med olika team inom bland annat projektledning, nätverksteknik och dokumentation. Uppdraget beräknas pågå i 18 månader.

”Vi är glada över att få hjälpa GlobalConnect i samband med detta förvärv, som är ett av de större inom branschen. Vi har både kunskap och kapacitet att med smarta digitala lösningar ta oss an migreringen av data som är ett viktigt led i integrationen av bolagen”, säger Niklas Siljeblad, divisionschef, Communication & Security på Rejlers.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera