ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Nordic Waterproofing: Vi påverkas inte av Nynas rekonstruktion

Taktätningsbolaget Nordic Waterproofing, som är kund till oljebolaget Nynas som på fredagen lämnade in en ansökan om rekonstruktion, pressmeddelar att man inte kommer att påverkas negativt av leverantörens kris.

Ledningen i Nordic Waterproofing skriver att man under en längre tid följt utvecklingen i Nynäs och vidtagit mått och steg i händelse av att Nynas inte längre skulle kunna fullfölja sina åtaganden.

”Vi har sedan en tid bevakat utvecklingen av den politiska situationen i Venezuela och vilka effekter de amerikanska reglerna om export av oljeprodukter skulle kunna få för vår huvudleverantör av bitumen. Vi har planerat för en situation som den som nu uppstått”, säger Martin Ellis, vd & koncernchef i Nordic Waterproofing. 

”Vår produktion är begränsad under vinterperioden och bedömningen i dagsläget är därför att koncernens verksamhet inte kommer att påverkas som en följd av Nynas beslut.”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer