ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Nordea sänker Volvos riktkurs – här är onsdagens rekar

Nordea skruvar ner lastbilskoncernen AB Volvos riktkurs med 25 kronor och höjer riktkursen för bostadsutvecklaren JM marginellt. Här är en sammanställning av onsdagens rekommendations- och riktkursförändringar. 

Nordea har sänkt sin riktkurs för AB Volvo till 175 kronor från tidigare 200 kronor per aktie. Rekommendationen köp upprepas. Aktien avslutade tisdagens handel på 129,85 kronor per aktie. Det framgår av Bloomberg. 

Bankens analytiker har samtidigt passat på att skruva upp JM:s riktkurs till 290 kronor från tidigare 285 kronor. Tisdagens stängningskurs landade på 260,9 kronor. Rekommendationen köp upprepas. 

ABG Sundal Collier har i sin tur spelbolagsunderleverantören Netents riktkurs från 30 till 33 kronor per aktie vilket kan jämföras med tisdagens stängningskurs på 30,15 kronor. Rekommendationen är behåll. 

DNB Markets sänker riktkursen för Kindred till 90 kronor från 98 kronor. Rekommendationen köp upprepas.

DNB höjer Essity till behåll (sälj), riktkurs 275 kronor.

Handelsbanken har sänkt sin rekommendation av fönstertillverkaren Inwido till behåll från tidigare köp. Riktkursen skruvas i sin tur ner till 56 kronor från tidigare 68. Aktien stängde på tisdagen på 52 kronor per aktie. Det rapporterar Nyhetsbyrån Direkt. 

Pareto Securities sänker riktkursen för Norwegian till 60 norska kronor (75), upprepar köp.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer