1515
Annons

Nolato: integrationen av USA-förvärvet går planenligt

Nolatos integrering av det under sensommaren 2020 förvärvade amerikanska bolaget GW Plastics löper enligt plan.

SSAB byter ut platschef i Luleå

Foto:Henrik Montgomery/TT

LULEÅ. SSAB:s chef för stålverket i Luleå, Monica Quinteiro, lämnar sin post efter bara två år. Enligt uppgifter till P4 Norrbotten tvingas hon bort på grund av återkommande produktionsstopp. 

I förra veckan informerades personalen på SSAB:s stålverk i Luleå om att Monica Quinteiro slutar som plats- och produktionschef på anläggningen. Quinteiro tillträdde i maj 2020 och i hennes frånvaro kommer SSAB:s Sverigechef Lars Olsson vara tillförordnad platschef. 

Enligt P4 Norrbotten är anledningen till chefbytet brister i säkerheten och produktionsstörningar. I våras stod stålverket still under ett par dagar på grund av en omfattande brand på ett transportband. 

Lars Olsson skriver i ett mejl till P4 Norrbotten att han och Monica Quinteiro gemensamt kommit fram till att hon ska lämna plats åt en ny person.  ”Nu tar vi nästa steg i arbetet med produktionsstabilitet och säkerhet”, skriver han. 

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera