ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Nent Group och Telenor förlänger avtal – Viaplays räckvidd utökas

Nent Group och Telenor har förlängt sitt långsiktiga distributionsavtal. ”Nu kan Telenor-kunder över hela Norden räkna in Viaplay i sin tv-prenumeration, vilket utökar vår räckvidd ytterligare”, uppger Nents kommersiella chef Kim Poder.

Avtalet täcker Telenors fasta nät och satellit-tv-plattformar och ger teleoperatörens kunder tillgång till Nent Groups streamingtjänst Viaplay, fri-TV-kanaler och Viasat betal-TV-kanaler, enligt ett pressmeddelande.

I mitten av oktober meddelade Nent och Telenor ett samgående mellan Viasat Consumer och Canal Digital. De sammanslagna enheterna verkar inom satellit betal-tv och bredbands-tv. 

Parterna kommer äga 50 procent var av aktierna i det nya samägda bolaget. En viktig del i sammanslagningen är att få in Viaplay i många av de hushållen som i dag inte har streamingtjänsten, påpekade Anders Jensen då för Di.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer