ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Nellys vd säger upp sig – ”strategin kräver mer närvaro i Borås”

  • Foto: Amanda Lindgren

Nellys vd Anna Ullman Sersé har sagt upp sig. Hon kommer att lämna över stafettpinnen till Qliros vd Marcus Lindqvist som går in som arbetande styrelseordförande. Samtidigt inledes en rekryteringsprocess för att hitta en permanent vd.

Anna Ullman Sersé har jobbat inom Nelly i snart tre år varav de senaste ett och ett halvt åren som vd. Hon har varit delaktig i att ta fram en ny strategi och rekryterat en ledningsgrupp, men vill nu prioritera upp sin familj.

”Nelly är ett fantastiskt bolag men implementeringen av strategin kräver mer närvaro i Borås och i Falkenberg än vad som jag känner att jag vill prioritera med hänsyn till min familj. Därför har jag i dag valt att säga upp mig”, säger Anna Ullman Sersé.

”Jag ser framemot att arbeta med teamet och bli mer engagerad i Nellys dagliga verksamhet med fortsatt fokus på lönsam tillväxt”, säger Marcus Lindqvist.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer