Hoppa till innehållet

Annons

Morgonkoll: Uppåt på Asienbörserna med Japan i täten

Foto:Eugene Hoshiko

De ledande börserna i Asien tar rygg på Wall Street och bjuder överlag på stigande index under fredagsmorgonen. 

Innehåll från CombifyAnnons

Innovativ plattform för fastighetsutveckling

Combifys grundare Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa tillsammans med styrelsemedlemmar Sara Resvik från BackingMinds och Helen Agering.
Combifys grundare Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa tillsammans med styrelsemedlemmar Sara Resvik från BackingMinds och Helen Agering.

I en tuff och konkurrensutsatt bygg- och fastighetsbransch är smarta investeringsmöjligheter avgörande. Combify, Sveriges snabbast växande PropTech-bolag, erbjuder en AI-lösning för att effektivt hitta och övervaka attraktiva marknadsmöjligheter.

Byggbranschen står inför stora utmaningar med dyrare material, minskad efterfrågan och projektförseningar. Teknik, såsom AI och maskininlärning, är mer avgörande än någonsin för att hitta nya möjligheter. Samtidigt har aktörer chansen att vända marknadsläget till sin fördel.

Med rätt teknik kan utmaningarna faktiskt omvandlas till fördelar för aktörer som är redo att anpassa sig och agera proaktivt.

– Det är nu upp till aktörer som vill göra en skillnad att utnyttja dessa förändrade marknadsförhållanden, säger Alaa Alshawa, medgrundare och vd för Combify.

Combify är ett innovativt svenskt företag grundat 2017. De erbjuder en AI-baserad lösning som automatiserar prospektering och fastighetsutveckling, vilket ger beslutsfattare inom fastighetsbranschen en fördel på marknaden.

– Vi samlar data från tusentals källor, inklusive alla Sveriges 290 kommuner, i realtid. Detta ger användarna möjlighet att enkelt söka och bevaka allt från tidiga markanvisningar och detaljplaner till bygglov på ett och samma ställe, säger Alaa Alshawa.

Resultatet är en mer effektiv och automatiserad prospekterings- och utvecklingsprocess.

Alaa betonar att det handlar om mer än att bara reagera på nya detaljplaner och anbud. 

– Genom att låta fastighetsutvecklare analysera områdesutveckling innan det händer, hjälper vi våra kunder att bli proaktiva istället för att agera reaktivt som många gör idag, säger han.

Med stöd från investerare som Bonnier Capital och Backing Minds, utvecklar Combify sin plattform kontinuerligt för att göra den ännu enklare att använda och mer anpassningsbar.

Den nya versionen, Combify 2.0, släpps i maj och erbjuder ännu större flexibilitet när det gäller att anpassa sökningar och bevakningar för att passa olika verksamheter.

För att testa Combify utan kostnad och se hur det kan förändra ditt företags prospektering och fastighetsutveckling. 

Besök Combifys hemsida här  

Om Combify:

Combify är ett svenskt PropTech-företag som erbjuder en AI-baserad lösning för fastighetsinvesterare och beslutsfattare. De har vunnit flera utmärkelser och blivit erkända som ett av Sveriges snabbast växande PropTech-företag.

Ta del av senaste nytt på Combify här

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Combify och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera