ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Möbeljätten stänger alla butiker under en dag – för att kunna festa

1.300 medarbetare bjuds på personalfest i Göteborg och för säkerhets skull stänger säng- och möbeljätten Jysk alla sina butiker dagen efter.

Butikskedjan, vars grundare Lars Larsen gick ur tiden i somras, har bjudit alla medarbetare på samtliga 145 butiker i Sverige till festen som hålls lördag den 19 oktober på Gothia Towers i Göteborg. På söndagen håller alla Jyskbutiker stängt, för att så många som möjligt ska kunna vara med, skriver Jysk i ett pressmeddelande.

Under personalfesten kommer medarbetare som utmärkt sig under året att uppmärksammas, däribland ska årets säljare utses.

”I år har vi anmälningsrekord till festen. Förra året tog vi beslutet att stänga alla butiker dagen efter festen för att göra det möjligt för fler att delta. Också i år stänger vi butikerna dagen efter och vi är glada över att så många vill resa till Göteborg och fira”, säger Jysk Sveriges vd, Johan Sjödin. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer