ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Ledningsförändringar på gång i Renault – hon föreslås ta över biljätten

Franska biljätten Renaults styrelse kommer att föreslå att Clotilde Delbos tar över som tillförordnad vd för bolaget. Det rapporterar BFM och hänvisar till källor. Hon är i dag finanschef på biltillverkaren.

De senaste dagarna har det varit flera spekulationer kring Renault i media. Bland annat skrev franska tidningen Le Figaro att Thierry Bollore kan ersättas på vd-posten. Enligt regeringskällor till Reuters kommer det att ske förändringar i ledningen, men något formellt beslut kring just Bollore är ännu inte fattat. Idag på eftermiddagen har Renault bekräftat att man har ett styrelsemöte under morgondagen.

Den franska biltillverkarens styrelseordförande Jean-Dominique Senard och franska staten, som är största ägare i Renault, stödjer båda avsättningen skriver Le Figaro.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer