ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Lägre resultat för Gaming Innovation Group

Gaming Innovation Group (GiG), som är noterat i Oslo och som planerar en listning i Stockholm i mars, redovisar intäkter om 39,9 miljoner euro för det fjärde kvartalet - i nivå med fjärde kvartalet 2017.

Intäkterna under helåret 2018 växte med 26 procent och uppgick till 151 miljoner euro. Bolagets guidning var 149-152 miljoner på denna punkt.

Det rapporterade ebitda-resultatet låg på 5,0 miljoner euro (7,9). Exklusive engångsposter var ebitda 6,9 miljoner euro (5,9).

Det rapporterade rörelseresultatet landade på -14,1 miljoner euro (3,6) efter en nedskrivning om 13,7 miljoner euro relaterat till vissa domännamn.

Bolaget ger inga explicita prognoser för 2019 och hänvisar till att ”volatila” utveckling på regelområdet gör det utmanade att förutse utveckling på kort sikt.

Gaming Innovation är på olika sätt verksamt inom betting. I styrelsen sitter bland andra Henrik Persson Ekdahl (tidigare Catena Media och partner på Opimizer Invest som är ägare i Gaming Innovation), Petter Nylander (tidigare Unibet) och Paul Fischbein (tidigare vd Cdon).

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies