ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Klövern köper fastighet i Stockholm för 633 miljoner kronor

  • Foto: Jessica Gow

Fastighetsbolaget Klövern har köpt en fastighet i Stockholm med ett underliggande fastighetsvärde på 633 miljoner kronor.

Tillträde är planerat till den 4 mars i år och förvärvet kommer att finansieras med banklån. Totalt uppgår den uthyrningsbara kontrosytan till drygt 18.700 kvadratmeter.

Fastigheten är fullt uthyrd till Ericsson med ett avtal som löper fram till andra halvan av 2023 enligt ett pressmeddelande.

"Det är glädjande att vi kan förvärva denna för Klövern strategiskt belägna fastighet. Vi har en bra tilltro till utvecklingen i Kista och fastigheten gränsar till våra befintliga utvecklingsfastigheter", säger vd Rutger Arnhult i en kommentar.

Klövern handlas sedan tidigare upp på Stockholmsbörsen. Aktien  är upp 0,5 procent på knappt 10,7 kronor, i linje med nivån kort innan beskedet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer