ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Klart: Spotlightbolaget får bygga skjutbana i Solna

Det Spotlight-noterade upplevelseföretaget Bodyflight har erhållit bygglov av Solna stad avseende byggnation av skjutbana. Byggnationen beräknas ta cirka 2-3 månader.

I första steget byggs en kortbana om 25 meter för pistolskytte. Det andra steget blir en långbana, om cirka 50 meter, för bland annat gevärsskytte. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Kortbanan är där de flesta eventen och upplevelserna hålls medan långbanan riktar sig mer till jägare och professionella skyttar.

"Vägen mot skjutbana i egen regi har varit brokig men nu är vi snart framme vid målet. Vår målsättning är att öppna senast under april månad. Efterfrågan på bra inomhusskjutbanor med längd på 25 meter och uppåt är stor", säger Bodyflights vd Markus Viborg.

Bodyflight har tidigare kommunicerat att bolaget har tecknat ett preliminärt femårigt hyresavtal som var villkorat av att bygglov för skjutbana erhålls. 

"Lokalen är som vi berättat tidigare på totalt 3.000 kvadratmeter, vilket gör att vi på sikt kan utveckla fler upplevelser på samma plats", tillägger Markus Viborg.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies