ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Johan Arvidsson ny vd för Nexam Chemical

Plastkomponentbolaget Nexam Chemicals styrelse har utsett Johan Arvidsson till ny vd för bolaget. Han ersätter Anders Spetz som valt att lämna bolaget för att starta egen verksamhet. 

Johan Arvidsson har sedan 2016 arbetat som försäljningschef på Nexam och tillträder sitt nya jobb den 15 februari. 

”Johan har under de senaste två åren framgångsrikt verkat som försäljningsansvarig för Nexam Chemical och suttit i bolagets ledningsgrupp. Han är en erfaren och engagerande ledare som har en djup kunskap om bolagets produkter och marknad och en bevistat god förmåga att skapa affärstillväxt i en innovationsdriven verksamhet”, säger Lennart Holm, styrelseordförande för Nexam Chemicals, i ett pressmeddelande. 

Enligt pressmeddelandet sker vd bytet i bästa samförstånd mellan Anders Spetz och bolaget. 

”Jag är glad och stolt över vad jag och teamet åstadkommit under de fyra år som gått och jag önskar Johan och alla i Nexam Chemical stort lycka till framåt. I egenskap av aktieägare kommer jag fortsatt och med stor tilltro att följa bolagets resa”, säger Anders Spetz i en kommentar. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer