ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Jefferies höjer riktkursen för Billeruds Korsnäs efter rally

Jefferies International har höjt riktkursen för Billerud Korsnäs från tidigare 110 till 134 kronor. Det är efter att aktien steg 7,6 procent på tisdagen.

Jefferies upprepar rekommendationen behåll för aktien. Totalt rekommenderar två analytiker köp, fem behåll och fem sälj enligt Bloombergs analytikersammanställning. Den genomsnittliga riktkursen ligger på 117,9 kronor efter Jefferies riktkurshöjning.

Billerud Korsnäs steg hela 7,6 procent till knappt 120,9 kronor på tisdagen efter beskedet att bolaget säljer merparten av Bergvik Skog Öst till AMF Pensionsförsäkringar.

Under kvällen har DNB också sänkt riktkursen för Alimak från tidigare 160 till 155 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. Tre analytiker rekommenderar behåll och tre sälj med en genomsnittlig riktkurs på 166,8 kronor enligt Bloomberg.

Alimak stängde ned 0,3 procent på 148 kronor på tisdagen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer