Annons

Italien överväger förlänga nödläget till sista januari

Foto:Andrew Medichini

Italien överväger att förlänga nödläget med anledning av covid-19-krisen till och med den 31 januari 2021.

Innehåll från Dun & BradstreetAnnons

Så kan data göra företaget motståndskraftigt inför framtiden

Peter Verduin är regionchef för Norden och Baltikum på Dun & Bradstreet.
Peter Verduin är regionchef för Norden och Baltikum på Dun & Bradstreet.

Den globala pandemin och kriget i Ukraina har fått Sverige och hela världen ur balans. Konsekvenserna för såväl näringslivet som samhället är enorma.

– Framtiden är svår att förutsäga, men det finns ändå steg du bör vidta för att bygga motståndskraft inför framtida störningar. Rätt data är en viktig del, säger Peter Verduin, regionchef för Norden och Baltikum på Dun & Bradstreet, som den 8 november bjuder in till årets event, ”Power of Data”.

Läs mer om eventet ”Power of Data” här. 

De senaste tre åren har världen skakats om från grunden och nästan inga företag har klarat sig undan störningar. Många företag står också inför stora utmaningar, vilket kommer att kräva svåra beslut.

– En stor del av alla beslutsprocesser är att ha rätt data. Den kan hjälpa dig att identifiera vilka steg du bör ta för att kunna bygga motståndskraft inför morgondagen, säger Peter Verduin.

Smarta datadrivna beslut

Dun & Bradstreet har hjälpt företag att växa och nå framgång med hjälp av data, analys och datadrivna lösningar i närmare 200 år. Deras data-, statistik- och AI-drivna plattformar ger kunder möjlighet att fatta smartare beslut, vilket i sin tur skapar konkurrensfördelar.

– Genom att ha rätt data och använda den på rätt sätt kan du framtidssäkra ditt företag och säkerställa att resultatet inte drabbas allt för dramatiskt. Du kan se till att du har de verktyg som behövs för att ni ska klara er igenom dessa osäkra tider, säger Peter Verduin.  

Det handlar bland annat om att skapa motståndskraftiga och hållbara försörjningskedjor. Med stöd av data kan du identifiera problemområden och även hitta alternativa lösningar innan det är för sent. 

Rätt data kan också hjälpa dig att bygga en robust försäljningspipeline och en motståndskraftig finansverksamhet. Den kan göra det möjligt att identifiera nya marknader och nya möjligheter, samtidigt som den gör det lättare att förstå affärsresultat och fatta smarta datadrivna beslut utifrån förändrade marknadsförhållanden.

Världens ledande experter på plats

Dun & Bradstreet har identifierat fyra huvudkrafter och trender som är särskilt viktiga att fokusera på i dagens läge: makroekonomi och geopolitik, hållbarhet och ESG, dataskydd och digital marknadsföring samt data- och AI-etik.

Dessa trender är också nyckelämnen under eventet ”Power of Data” på Space Arena i Stockholm den 8 november. Dit kommer några av världens ledande experter för att dela med sig av sina insikter och bästa praxis. De kommer också att ge rekommendationer för vad du kan göra i dag för att bygga affärsresiliens inför 2030 och framåt.

Evenemanget är kostnadsfritt och om du inte kan vara med på Space Arena finns möjlighet att registrera dig för en onlineversion.

Läs mer om eventet ”Power of Data” här. 

 

Mer från Dun & Bradstreet

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Dun & Bradstreet och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera