ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Hundratals lägenheter osålda – Kamprads byggbolag bjuder på avgiften

Bostadsutvecklaren Ikano Bostad tvingas till extrema åtgärder för att locka köpare till hundratals osålda objekt i storstadsregionerna. I en ny kampanj bjuder det familjen Kamprad-ägda bolaget nya köpare på 24 månaders fri avgift.

Det är en- och tvårumslägenheter i ett drygt 30-tal objekt i Stockholm, Uppsala och Malmö som omfattas av kampanjen som pågår en månad.

Det framgår av information på Ikano Bostads hemsida.

Som prisexempel skulle en lägenhet med 5.000 kronor i månadsavgift innebära en total besparing på 120.000 kronor för en köpare.

Av villkoren för erbjudandet framgår att Ikano Bostad ersätter bostadsrättsföreningen med månadsavgiften under 24 månader från och med tillträdesdagen. Om avgiften höjs under perioden debiteras köparen överskjutande belopp. Om avgiften sänks under perioden, tillfaller överskjutande belopp Ikano Bostad.

Fotnot: I en tidigare version angavs felaktigt att även Lund och Göteborg omfattades av kampanjen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer