ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Högre vinst än väntat från Bank of America – aktien stiger i förhandeln

Den amerikanska storbanken Bank of America redovisade en vinst per aktie på 0,74 dollar under det fjärde kvartalet 2019. Analytikerna hade i snitt väntat sig att siffran skulle landa på 0,69 dollar enligt Bloombergs sammanställning. Aktien stiger med omkring 0,8 procent i förhandeln. 

På onsdagen var det dags för Bank of America att presentera sina siffror för det fjärde kvartalet 2019. Intäkterna summerades till 22,35 miljarder dollar vilket var en minskning på 1,5 procent jämfört med samma kvartal 2018. 

Räntenettot summerades till 12,3 miljarder dollar vilket var över analytikernas prognos på 12,1 miljarder dollar enligt Bloomberg. 

Bank of Americas aktiehandelsrelaterade intäkter summerades till 1,02 miljarder dollar dollar vilket var under väntade 1,08 miljarder dollar. Intäkterna från ränte-, valuta- och råvarurelaterad handel uppgick i sin tur till 1,84 miljarder dollar vilket var över väntade 1,68 miljarder dollar. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer