ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Peter Forsberg investerar i börskandidat

  • Foto: Jessica Gow/TT

Watch it Live har ingått ett samarbetsavtal med hockeyprofilen Peter Forsberg och innehållsbyrån Next Level Group som samtidigt investerar i det börsaktuella upplevelsebolaget.

Samarbetet går ut på att Watch it Live, som erbjuder ”skräddarsydda upplevelser” i samband med evenemang som fotboll, ishockey och musik ska stå för logistiken och Next Level Group för stjärnglansen. Next Level-anknutna profiler som Peter Forsberg, André Myhrer och Sanna Kallur ska alltså kunna medverka på resor som Watch it Live anordnar.

”Upplevelsen av sport eller andra event är oöverträffad när man ser dom på plats. Tillsammans med Watch it Live och Next Level Group bildar vi en slagkraftig konstellation som möjliggör upplevelser som ingen annan”, uppger Peter Forsberg i en kommentar.

Det framgår inte hur mycket Peter Forsberg och Next Level Group investerar i Watch It live. Watch It live har cirka 800 aktieägare i dag och har för avsikt att notera aktien under 2019 på en ”lämplig marknadsplats”.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer