ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Handeln i Quickcool återupptas i morgon bitti

Spotlight Stock Market har beslutat att handeln i Quickcool ska återupptas den 30 augusti klockan 9.00, då bolaget kommit med mer information, enligt ett pressmeddelande.

Spotlight stoppade handeln i aktien på torsdagsförmiddagen efter Quickcool på onsdagskvällen meddelade att det fått ett förslag om långsiktig finansiering men inte kunde ge några fler detaljer. På torsdagseftermiddagen meddelade Quickcool att förslaget omfattar en potentiell omvänd fusion med ett tredjepartsföretag och att betalning av köpeskilling skulle göras genom utfärdande av nya Quickcool-aktier. En ny koncern skulle skapas som skulle kunna bidra till den långsiktiga finansieringen av Quickcools utvecklingsprojekt, skrev bolaget i pressmeddelandet på eftermiddagen.

Spotlight meddelar att Quickcools aktie och teckningsoption flyttas till Spotlights observationslista och hänvisar till pressmeddelanden från bolaget sedan den 10 maj i år, som innehåller bland annat information om ny huvudägare, fyra nya styrelseledamöter, förslag om omvänt förvärv samt osäkerhet kring framtida finansiering.

Spotlight bedömer att mot denna bakgrund att det föreligger en osäkerhet kring såväl bolaget som bolagets framtida finansiering. Spotlight kommer löpande pröva om det finns förutsättningar att återföra bolagets aktie och teckningsoption till ordinarie lista, heter det.

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies