ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Han blir tillförordnad makrochef på Swedbank

Andreas Wallström tar över som tillförordnad makrochef på Swedbank, efter att Anna Breman lämnat posten för en plats i Riksbankens direktion.

Andreas Wallström är för närvarande prognoschef och biträdande chef för makroanalys på Swedbank, och har tidigare haft ett flertal seniora positioner och expertuppdrag, bland annat vid Finansdepartementet och EU-kommissionen, skriver Swedbank i ett pressmeddelande.

Banken meddelar att Andreas Wallström tillträder sin nya tjänst den 11 november. Swedbank passar också på att gratulera Anna Breman till platsen i Riksbanken.

”Hon har bidragit till att med sin skärpa inom makroanalys bredda kunskapen och förståelsen för ekonomiska frågor både i Sverige och internationellt, för oss som bank, våra kunder och allmänheten”, säger Ola Laurin, chef LC&I, Swedbank, i pressmeddelandet.

Swedbank skriver inte när en ny ordinarie chefsekonom ska vara utsedd.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer