ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

GIG tyst om avknoppningsrykte – aktien fortsätter klättra

Gaming Innovation Group (GIG) aktie rusade över 16 procent på måndagen och har fortsatt upp 10 procent i tisdagens förmiddagshandel. I sociala medier har det spekulerats i om bolaget kan vara på väg att sälja sin B2C-verksamhet.

”Vi har inga kommentarer på det. Vi står kvar vid det vi sa vid tredje kvartalet att styrelse och ledning har inlett en strategisk översyn, i övrigt kommer vi att kommunicera om och när något är klart”, säger GIG:s styrelseordförande Petter Nylander till Nyhetsbyrån Direkt.

I samband med rapporten för det tredje kvartalet meddelade bolaget att en strategisk översyn hade inletts för ”långsiktigt värdeskapande”. Syftet med översynen var bland annat att identifiera värdeskapande möjligheter och reducera komplexitet, sade den nytillträdde vd:n Richard Brown vid rapportpresentationen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer