ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Fransk industriproduktion ökade i september

Industriproduktionen i Frankrike steg 0,3 procent i september jämfört med föregående månad. Jämfört med samma månad föregående år steg industriproduktionen 0,1 procent. 

Analytiker hade räknat med att industriproduktionen skulle ha stigit 0,4 procent under månaden, enligt Bloomberg News snittprognos.

I augusti sjönk produktionen med oreviderade 0,9 procent jämfört med föregående månad och minskade med reviderade 1,3 procent jämfört med samma månad föregående år (-1,4).

Tillverkningsindustrins produktion steg 0,1 procent i september. Jämfört med samma månad föregående år steg produktionen 0,6 procent. 

I augusti sjönk produktionen i tillverkningsindustrin med oreviderade 0,8 procent i månadstakt och sjönk med reviderade 1,5 procent jämfört med samma månad föregående år (-1,6).

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer