Annons

Fortsatt stort kundinflöde till Avanza

Antalet kunder hos Avanza Bank ökade under juli med 24.900 stycken jämfört med föregående månad. 

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Innehåll från ConsensisAnnons

Nytt partnerskap banar väg för en mer effektiv digitalisering i offentlig sektor

Åsa Boholm och Per-Anders Knutsson från Consensis med samarbetspartner Mads Rosén på Dania Software.
Åsa Boholm och Per-Anders Knutsson från Consensis med samarbetspartner Mads Rosén på Dania Software.

Det finns stor nytta för organisationer inom offentlig verksamhet att arbeta med dokumentmallar. Det ger bland annat en ökad tillgänglighet, bättre autenticitet och trovärdighet och skapar enhetlighet internt och externt. För att möta det stora behov som finns att både kunna hantera och publicera mallar på olika digitala plattformar har Consensis, specialist på dokumentmallar och teknik som förenklar arbetsprocesser för både användare och organisationer, nu i sommar ingått ett partnerskap med Dania Software.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder DynamicTemplate och visa dem de fördelar som produkten har. Mycket av de grundläggande idéerna från uniForm finns även i DynamicTemplate. Dessutom öppnar DynamicTemplate upp för användning av mallar via onlinelösningar som Office 365. Vi ser ett stort behov av detta och är glada över samarbetet med Dania Software., säger Åsa Boholm, VD på Consensis.

Det nya partnerskapet låter de två företagen tillsammans skapa ännu starkare arbetsgångar, och bana väg för en mer effektiv dokumentmallshantering i offentlig sektor. 

– Vi är mycket entusiastiska över samarbetet med Consensis. Vår marknadsledande mallösning, DynamicTemplate, ska ut till de svenska mallanvändarna, och Consensis är en självklar språngbräda. De har haft stor framgång med uniForm, och alla kunder som använder uniForm kommer att se möjligheterna med DynamicTemplate. Vi har stor respekt för det arbete de redan lagt ner på utvecklingen av uniForm, och ser fram emot att förena våra utvecklingsresurser, säger Mads Rosén, Country Manager, Sweden & Norway på Dania Software, marknadsledare inom lösningar för effektiv mallhantering och verktyg för skapande av tillgängliga dokument i Skandinavien och Storbritannien.

Consensis kan nu erbjuda sina kunder helt nya tjänster tack vare det nya samarbetet, som exempelvis AccessibilityFixer som gör det möjligt för användare att själva se hur tillgängliga deras dokument är digitalt. Något som blir allt viktigare, inte minst på grund av lagen om digital tillgänglighet inom offentlig verksamhet som trädde i kraft 2018. En lag som införs i flera steg och där webbplatser byggda innan 2018 från och med i höst måste ha bättre tillgänglighet för alla, även för de med funktionsnedsättning. 

– En stor nytta för våra kunder med det nya samarbetet är att vi får tillgång till en större organisation och en större utvecklingsenhet vilket kommer komma våra kunder tillgodo. Exempelvis kan vi nu erbjuda våra kunder mallar som fungerar på flera olika platformar. De ger oss också möjlighet att omfördela interna resurser och vi satsar nu ytterligare på våra digitala utbildningar för en ökad flexibilitet. De ger oss möjlighet att nå fler, samtidigt som deltagarna får möjlighet att genomgå utbildningen i sin egen takt och vid den tidpunkt som passar dem bäst, oavsett var de geografiskt befinner sig, berättar Åsa Boholm.

Partnererbjudande

Du som beställer DynamicTemplate av oss senast den 31 december 2020 får fullversionen av programmet till priset av DynamicTemplateLite under hela 2021. Dessutom får du testa AccessibilityFixer gratis under samma period.

www.consensis.se 

 

Mer från Consensis

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Consensis och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?