Annons

Förenklade spel ska minska Japans OS-nota

Arrangörerna av det framflyttade sommar-OS i Tokyo lade på onsdagen fram planer för ”förenklade” spel, som väntas sänka kostnaderna med 30 miljarder yen eller cirka 2,5 miljarder kronor.

Innehåll från RAM Mounts Nordic ABAnnons

Nya lösningar för mobiler och surfplattor som gör arbetsdagen enklare

Det är ofta de små detaljerna som gör det. RAM Mounts® genomtänka fästen för digital utrustning gör jobbet i trucken, långtradaren och budbilen både effektivare och säkrare. – Det underlättar vårt dagliga arbete inte minst för våra truckförare, säger Niklas Håkansson på Freja Transport & Logistics.

Var la jag mobilen? Var ska surfplattan få plats? Är det någon som har laddare? De digitala verktygen spelar en allt större roll inom all transport-, och logistikverksamhet och det blir därför allt viktigare att ha ett bra system för den fysiska hanteringen.

– Alla som kör truck, långtradare och budbil har idag tillgång till digitala verktyg för order, avhämtning, leverans och så vidare. Men alla vet också hur krångligt det kan vara att hålla reda på prylarna. Våra hållare för mobiler och surfplattor är därför uppskattade hjälpmedel i vardagen säger Johan Jartsell, projekt & kundansvarig på RAM Nordic. RAM Nordic är distributör av det amerikanska varumärket Ram Mounts® i Skandinavien med ett växande lager samt huvudkontor på Flygstaden utanför Halmstad. 

Armlängds avstånd

Huvudprincipen är att alla digitala enheter ska finnas på armlängds avstånd. De ska vara lätta att nå, lätta att sätta tillbaka och alltid vara laddade.

– Enkelhet är ett nyckelord. Det ska vara enklare att ta fram sin surfplatta än att skriva på papper, vilket det trots allt fortfarande görs en hel del, fortsätter Johan.

Säkert och effektivt

RAM Mounts® monteringslösningar finns för många olika modeller av fordon och säljs av såväl återförsäljare som distributörer runt om i Sverige. Oftast monterar kunderna hållarna själva, annars brukar återförsäljarna kunna hjälpa till med detta. –Vinsterna för kunden är många. Man skyddar inventarierna från att gå sönder och den enskilde föraren från olyckor. Dessutom spar man tid. I slutändan leder detta till högre effektivitet, minskade kostnader och ger en bättre arbetsmiljö. Ambulanser och brandbilar är i regel utrustade med våra produkter, säger Johan

Engagemang för kunden

Ett företag som är mycket nöjda med RAM Nordic är Freja Transport & Logistics. 

– Var sak har sin plats, säger IT-chef Niklas Håkansson. Det gör att sakerna håller längre och arbetet blir effektivare.
Freja har verksamhet i Malmö, Stockholm, Jönköping och Helsingborg i Sverige och använder sig av många olika typer av truckar.

– RAM gjorde en grundlig kartläggning av vad vi behövde vid varje verksamhetsenhet. Med stort engagemang ser de till att allt blir rätt och bra. Det är mycket positivt!

GDS® technology™; Global Docking System – ett komplett ekosystem 

RAM har även en allt-i-ett-lösning för tablets med Intelliskin® skyddsskal, en mångfald av hållare och stativ samt Pogo pin laddteknik.
– Det här är vår absolut mest kompletta lösning som sparar mycket kostnader på sikt, avslutar Johan.

Om RAM Mounts Nordic AB

RAM Mounts Nordic AB tillhanda håller marknadens bredaste sortiment av flexibla hållare till telefoner, tablets, skärmar eller datorer. Allt för att hålla din elektronik säker inom en armslängds avstånd i lastbilen, trucken eller i bilen. Uppdatera din tablet med GDS Intelliskin för att få det bästa skyddet och den är alltid laddad. Always protected, Always connected.

Läs mer om RAM Mounts Nordic här! 

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med RAM Mounts Nordic AB och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera