ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Fler flög med SAS under augusti

Omkring 2,8 miljoner passagerare valde att flyga med SAS förra månaden vilket är 0,4 procent fler än jämfört med augusti 2018. Det framgår av SAS månadssiffror.

SAS totala kapacitet steg i sin tur 1 procent medan de valutajusterade enhetsintäkterna och passageraryielden förbättrades med 1,1 respektive 2,2 procent, enligt ett pressmeddelande.

På de interkontinentala linjerna var efterfrågan lägre, delvis drivet av politisk oro i Hongkong samt en lägre efterfrågan på fritidsresor till Nordamerika.

”Jag är glad att det ihärdiga arbete som utförs av våra medarbetare, gör att vi kunnat upprätthålla en hög operativ kvalitet även under augusti. Det är också glädjande att antalet EuroBonus-medlemmar har nått 6 miljoner. Tittar vi framåt ser vi en god efterfrågan i antal bokningar jämfört med förra året och jag ser fram emot att välkomna våra passagerare ombord”, säger SAS vd Rickard Gustafson.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer