Finnair förlänger flygstopp för hela Fastlandskina

För Finnair som har storsatsat på långdistansresor mellan Europa och Asien har det omskrivna virusutbrottet redan inneburit att de tvingats ställa in omkring 200 flighter fram till slutet av mars.
För Finnair som har storsatsat på långdistansresor mellan Europa och Asien har det omskrivna virusutbrottet redan inneburit att de tvingats ställa in omkring 200 flighter fram till slutet av mars.Foto:Finnair

Coronaviruset har än så länge inte slagit hårt mot Finnairs Asientunga verksamhet men risken för en större finansiell påverkan ökar om flygstoppet fortsätter bortom mars, säger bolagets vd Topi Manner till Di. 

På fredagen förlängde Finnair flygstoppet för hela Fastlandskina fram till den sista mars. 

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?