ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Finansprofil raderar Twitterkonto på grund av ”misstänkta aktiviteter”

  • Foto: Andrew Harrer

Finansprofilen Jeffrey Gundlach raderar sitt Twitterkonto på grund av "misstänkta aktiviteter". Det skriver han själv i en tweet, rapporterar Bloomberg News.

Obligationshandlaren, som grundat fondbolaget Doubleline Capital med cirka 121 miljarder dollar under förvaltning, har gjort sig känd för sin frispråkighet. Han har ofta använt sig av just Twitter för att uttrycka sina åsikter - i december beskrev han exempelvis Deutsche Bank som en "sjuk hundvalp".

Vilka misstänkta aktiviteter som får Jeffrey Gundlach att nu lämna Twitter är ännu okänt, enligt Bloomberg.

I twittermeddelandet, som lades ut tidigt på måndagsmorgonen USA-tid, skriver Gundlach: ”With great regret, I will be deleting this account due to suspicious activity.”

På en fråga från en av sina följare om han ansver att sätta upp ett nytt, följbart, kotor svarade Gundlach kortfattat ”nej”. Den tweeten är sedan dess borttagen, rapporterar Bloomberg.

I helgen var Gundlach indragen i en Twitter-kontrovers angående hur mycket han betalar i skatt. I ett inlägg på söndagen skrev Jeffrey Gundlach: ”Till alla människor som påstår att 'folk som jag' inte 'betalar sin del'. Jag betalar över hälften av min inkomst i skatt.”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer