Annons

Evolution Gaming ingår USA-avtal med Pointsbet

Livekasino-leverantören Evolution Gaming ingår avtal med Pointsbet för den amerikanska marknaden, enligt ett pressmeddelande.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Innehåll från ConnectAnnons

Digitalisera framtiden med skalbara och effektiva lösningar

Christian Rautenberg, Affärsområdeschef IT och Fredrich Blixt, Affärsområdeschef Dokument, Digitalisering Print på Connect.
Christian Rautenberg, Affärsområdeschef IT och Fredrich Blixt, Affärsområdeschef Dokument, Digitalisering Print på Connect.

Det kan vara svårt för företag att ha kompetensen att själva hänga med i den snabba utveckling som sker inom IT, Telefoni, Visuell kommunikation och Print. Genom att välja en extern partner, som Connect, får ni tillgång till kompetens inom området, en partner som kan följa med företaget i dess vidare utveckling samtidigt som ni kan lägga fokus på er kärnverksamhet. 

Den digitala utveckling som sker har många fördelar, samtidigt som det skapar många frågeställningar som måste lösas. Hur ska exempelvis personal arbeta på distans på ett säkert och användarvänligt sätt, hur ska vi kunna skapa smidiga möten, vilken hårdvara krävs och hur kan vi få nya investeringar att skapa incitament för effektivare processer och ökade intäkter?

– Vi är ett större bolag med alla dess fördelar när det kommer till kompetens, resurser och utveckling, samtidigt som vi har kort väg till beslut för kundanpassade lösningar. Genom verksamhetsförståelse, teknisk kompetens och personligt engagemang säkerställer vi att du alltid har skalbara flexibla lösningar, för både nu och framöver. Vi tror verkligen på att ett långsiktigt personligt partnerskap är den bästa lösningen, säger Christian Rautenberg, Affärsområdeschef IT på Connect. 

Idag har bara ett av tre företag digitaliserade eller automatiserade flöden för kund- och leverantörsprocesser, samtidigt som många företag tycker att affärsprocesser som hanteras manuellt eller med papper hos samarbetspartners inte kommer att vara acceptabelt i framtiden. De företag som inte utvecklar sina affärsmodeller och koncept med den nya tekniken kommer att bli omkörda av de företag som gör det.

– Det finns exempelvis ett stort behov idag för att automatisera långsamma och arbetskrävande dokumentflöden och att skapa digitala arkiv av det analoga så att medarbetare kan hantera dokument oavsett var de arbetar, exempelvis via molnet. Och det är fortfarande så att exempelvis sextiofem procent av företagen använder papper när det gäller dokument som kräver signering när man istället kan effektivisera och säkra processer med hjälp av elektronisk signering, berättar Fredrich Blixt, Affärsområdeschef Dokument, Digitalisering Print på Connect. 

– Genom Connect kan vi effektivisera bolagsstrukturen och fokusera på vår kärnverksamhet. Vi har digitaliserat den operativa driften och säkerställt vår backup med Connects lösningar, vi är själva för små för att kunna ha någon internt ansvarig för detta helt enkelt. Det ger oss en trygghet att veta att vårt känsliga bolagsdata är lagrad på ett säkert sätt hos Connect, säger John Glommen, Kalkyl-/ projektledare på Bröderna Andersson Måleri i Mölndal.

Om Connect

Connect startades 1997 med syfte att hjälpa små och medelstora företag att börja använda den då nya tekniken. Under perioden 2015 till 2020 var bolaget ägd av det amerikanska börsbolaget Staples, men har sedan 2019/2020 återigen återgått till en av de ursprungliga grundarnas och ingår nu i dennes koncern Leeward Capital. Nyligen har Connect lanserat en unik mjukvara för att digitala dokument som möjliggör en stor tidsbesparing för företag som vill ha maximal effektivitet avseende digitala dokument. Verksamheten kommer under 2020 omsätta cirka 400 miljoner och sysselsätta cirka 160 medarbetare.

www.connect.se 

Mer från Connect

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Connect och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?