1515

EU upphandlar med Gilead om virusläkemedlet remdesivir

EU har tecknat upphandlingsavtal med det amerikanska läkemedelsbolaget Gilead om det antivirala läkemedlet remdesivir, framgår av ett pressmeddelande.

Innehåll från Mercedes-BenzAnnons

Äg känslan – leasa bilen

Stor flexibilitet, en fast månadskostnad och en trygghet att inte behöva oroa sig över bilens restvärde.

Allt fler upptäcker fördelarna med privatleasing.

Dessutom finns det nu en bil för alla behov.

Läs mer om PrivatLeasing från Mercedes-Benz

Föreställ dig en helt ny bil, med garanterat restvärde och fast månadskostnad där du själv väljer avtalstiden. Att slippa ha ångest över vad bilen är värd när den ska bytas om ett, två eller tre år. Inga plötsliga kostnader för service. Dessutom med möjligheter att baka in försäkringen i månadskostnaden.

Över 30 modeller

Mercedes-Benz har kommit långt med sitt leasingerbjudande och erbjuder över 30 modeller att välja mellan – alltifrån A-Klass till den näst största SUV-modellen GLE.

– PrivatLeasing är ett enkelt och komfortabelt sätt att köra en ny bil, säger Alexander Lindbäck som är Produkt- och kampanjansvarig vid Mercedes-Benz Finans Sverige AB.

Beroende på bilmodell går det att välja mellan 12, 24 eller 36 månaders leasing och det kostar från 3 595 kronor per månad inklusive moms. Det går att anpassa upplägget efter olika önskemål och behov, till exempel om märkesförsäkring och vinterhjul ska ingå. Modellerna är välutrustade från start, men om man vill kan man addera fler tillval.

– Den största fördelen för dig som kund är att slippa restvärdesrisken, säger Alexander Lindbäck. Samtliga bilar som erbjuds i PrivatLeasing har ett garanterat restvärde. Det är enkelt, tryggt och bekvämt.

– Till skillnad från andra konkurrenter erbjuder Mercedes-Benz en fast månadskostnad under hela löptiden. Vad gäller miljöbonusen så är den på förhand antagen och inräknad i månadskostnaden. Vi vill att våra kunder även ska känna trygghet i att veta, oavsett modell, vad deras månadskostnad under hela löptiden är och att den är fast. Detta är något vi sätter extra vikt vid, säger Alexander Lindbäck.

Flexibilitet är nyckelordet

En annan skillnad jämfört med att finansiera bilköpet med ett lån är kontantinsatsen inte är ett krav.

Flexibilitet är ett nyckelord för Mercedes-Benz PrivatLeasing, och det avspeglas även i körsträckan som ingår i avtalet.

– Vi erbjuder som lägst en körsträcka på 1 000 mil per år och som längst 2 500 mil, säger Alexander Lindbäck. Du kan även inleda ditt avtal med en lägre sträcka och höja den under löptiden om dina behov förändras.

Slutbesiktning

Men hur går det egentligen till när man lämnar tillbaka bilen efter leasingperioden?

– Då kontrolleras om bilen har något onormalt slitage, några skador eller om den rullat längre än vad avtalet omfattar, säger Alexander Lindbäck. I så fall betalar du en sista faktura för detta.

En extra trygghet med Mercedes-Benz PrivatLeasing är att slutinspektionen görs av en oberoende partner, nämligen bilbesiktningsföretaget Dekra. Du får självfallet vara med vid kontrollen.

Vägen till en ny Mercedes-Benz har aldrig varit enklare eller tryggare.

Se hela utbudet av Mercedes-Benz PrivatLeasing här

Mer från Mercedes-Benz

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Mercedes-Benz och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?