1515
Annons

Efter kurstapp: GN Store Nord rusar på medieuppgifter om budintresse

Svenska Hélène Barnekow, som i vår lämnar vd-befattningen på Microsoft Sverige och tillträder i Handelsbankens styrelse, är styrelseledamot i GN Store Nord sedan 2013. Hon äger 10.000 aktier i bolaget, aktier som i skrivande stund på tisdagen har ökat med drygt 300.000 danska kronor i värde jämfört med måndagsstängningen.
Svenska Hélène Barnekow, som i vår lämnar vd-befattningen på Microsoft Sverige och tillträder i Handelsbankens styrelse, är styrelseledamot i GN Store Nord sedan 2013. Hon äger 10.000 aktier i bolaget, aktier som i skrivande stund på tisdagen har ökat med drygt 300.000 danska kronor i värde jämfört med måndagsstängningen.Foto:Jack Mikrut

Danska hörapparat-jätten GN Store Nord rusar på Köpenhamnsbörsen på uppgifter i dansk press om möjligheten till utköp, efter att bolaget har tappat mer än hälften av sitt värde sedan i somras.

Börsen faller i öppningen – Saab mot strömmen efter storaffär

Foto:Roland Magnusson

Stockholmsbörsen backar i den inledande handeln på torsdagen. Saab handlas däremot upp efter att FMV beställt radarsystem för över 7 miljarder kronor.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?