ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Easyfills omsättning steg till 25 Mkr tredje kvartalet

Spotlightlistade Easyfill som säljer butiksinredning, dryckeskylskåp samt släpvagnar redovisar ett resultat efter finansiella poster på -5,0 miljoner kronor (-4,5) för det tredje kvartalet 2019.

Nettoomsättningen steg till 25,1 miljoner kronor (19,8).

Ebitda-förlusten ökade samtidigt till -2,8 miljoner kronor, mot -1,1 miljoner kronor under samma kvartal i fjol.

Easyfills vd Håkan Sjölander beskriver tillväxten i koncernen som ”tillfredställande totalt sett” och han påpekar att det ser ut som att bolaget kommer att nå rekordsiffror för året. 

”Dock hänger inte resultatet med riktigt, men detta beror delvis på att Easyfill sålt större andel kompletta produkter än tidigare år och dessa har bolaget lägre marginal på än om vi sålt endast plasthyllor till våra kunder”, skriver han i vd-ordet i rapporten för det tredje kvartalet.

Håkan Sjölander påpekar vidare att affärsområdena Enjoy Sales och Ebeco Trailers har haft ett väldigt framgångsrikt 2019 och konstaterar att ”allt tyder på att den positiva trenden fortsätter också 2020”.

”Koncernledningen ser väldigt positivt på framtidsutsikterna för EasyFill 2020 och framåt där det finns tydliga indikationer på att våra patenterade produkter Rotoshelf och Turnloader kommer att stå för en kraftig tillväxt de kommande åren när volymerna kommer upp i större antal”, skriver han.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer