ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

H&M höjs – här är dagens rekar

  • Foto: Jason Alden

Deutsche Bank sänker sin rekommendation för kullagertillverkaren SKF till behåll från tidigare köp, medan Berenberg inleder bevakningen av Husqvarna.

Deutsche Bank sänker sin rekommendation för SKF till behåll från köp. Riktkursen ligger kvar på 175 kronor. SKF-aktien har gått upp med nästan 30 procent sedan årsskiftet och stängde på 167,50 kronor på onsdagen. 

Berenberg inleder bevakning av trädgårdsutrustningsbolaget Husqvarna och sätter rekommendationen till köp. Berenbergs riktkurs för bolaget ligger på 105 kronor. Aktien stängde på 80,54 kronor på onsdagen.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Attendo till behåll från köp. Riktkursen sänks till 49 från 80 kronor.

Barclays Capital sänker riktkursen för oljebolaget Enquest till 1,34 kronor från 2,08 kronor. Rekommendationen undervikt upprepas. Aktien stängde på 2,44 kronor i Stockholm på onsdagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för H&M till 160 kronor från 140 kronor. Rekommendationen behåll upprepas. H&M-aktien stängde på 159 kronor på onsdagen.

Credit Suisse återupptar bevakningen av telekombolaget Tele2 med rekommendationen neutral och riktkursen 119 kronor. Tele2 stängde på 125,80 kronor på onsdagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Castellum till sälj från behåll. Riktkursen är 175 kronor. Aktien stängd på 183 kronor på onsdagen.

Bank of America Merrill Lynch sänker sin rekommendation för Electrolux till neutral från köp.

Bank of America Merrill Lynch sänker sin rekommendation för Atlas Copco till underperform från neutral.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Klövern till behåll från köp.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Sagax till sälj från behåll. Riktkursen är 160 kronor. Aktien stängd på 185,40 kronor på onsdagen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer