ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Det norska biometribolaget Zwipe går vidare mot First North

Det norska biometribolaget Zwipe går vidare med sina planer på att lista bolagets aktie på Nasdaq First North i Stockholm.

Bolaget har nu ansökt om att bli granskade av marknadsplatsen i en så kallad ”screening”, något som föregår en formell noteringsansökan. 

Ambitionen är att handeln på First North ska starta under den tidiga delen av det första kvartalet 2020, skriver bolaget. 

I mitten av november sjösatte Zwipe ett spar- och fokuseringsprogram med målet att nå årliga besparingar om över 40 miljoner norska kronor. 

För det första halvåret 2019 redovisade Zwipe intäkter om 0,3 miljoner norska kronor. Rörelseresultatet var samtidigt -36,2 miljoner. Bolaget har även meddelat att intäkterna i det tredje kvartalet uppgick till 1,0 miljoner.

Zwipe listades på den norska marknadsplatsen Merkur Market i början av 2019 och då låg teckningskursen på 20 norska kronor per aktie. Sedan dess har kursen dalat och på tisdagen stängde aktien på 6:60 kronor. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer