ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Carnegie positiva till Leo Vegas rapport – aktien fortsätter falla

Leo Vegas har vänt till minus efter morgonens kvartalsrapport. Carnegie tycker dock att konsensus ska komma upp. Mäklarfirman kommer själv troligtvis höja sin ebitda-prognos för bolaget med 10 procent.

Trots motvindar i Sverige och Storbritannien var Leo Vegas rapport för det andra kvartalet stark enligt Carnegie. I en analys som nyhetsbyrån Finwire tagit del av anser mäklarfirman att konsensus bör komma upp och flaggar för att den egna ebitda-prognosen sannolikt kommer att höja med 10 procent.

Därmed går Carnegie på tvärs med Pareto Securities som under morgonen flaggat för att estimaten sannolikt kommer att justeras ned. Intäkterna för det andra kvartalet var visserligen bättre än väntat men Pareto oros av att kundintaget varit svagare än väntat medan de operativa kostnaderna landade högre än analyshuset räknat med.

Carnegie anser att Leo Vegas-aktien bör stiga på onsdagen trots att den är upp över 30 procent på de senaste tre månaderna. Marknaden drar dock en annan slutsats och den initiala uppgång som syntes under de första handelsminuterna har bytts mot en nedgång om 5,4 procent till 36,5 kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer