1515
Annons

Bure: Ingen tanke på att slå ihop Cavotec med Allgon

Foto:Joey Abrait

Bure är inte inne på att lägga beslag på hela teknikkoncernen Cavotec och slå ihop det med antennklassikern Allgon som man är i färd med att köpa ut. Det säger vd Henrik Blomquist till Di efter Cavotecs bokslutsrapport på fredagen, apropå rykten i marknaden.

Scandinavian Biogas gör riktad nyemission på 320 miljoner

Biogas- och biogödselproducenten Scandinavian Biogas har gett ABG Sundal Collier i uppdrag att undersöka förutsättningarna för att genomföra en riktad emission om 320 miljoner kronor genom ett accelererat bookbuilding-förfarande. Det framgår av ett pressmeddelande 

Trønder Energi Vekst Holding, Bengtssons Tidning och andra existerande aktieägare, inklusive vd Matti Vikkula, har uttryckt avsikt att teckna aktier för motsvarande 300 miljoner kronor, 17 miljoner kronor och 4 miljoner kronor till en teckningskurs om 25 kronor per aktie.

Bolagets aktie är en flopp på börsen sedan noteringen i december 2020. Efter en initial rusning som toppade på 61 kronor i januari 2021 stängde den i dag på 15 kronor – strax över lägstanoteringen på 14 kronor från förra veckan.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera