ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS
Brexit

Brexitsamtalen återupptas på onsdagsmorgonen

Samtalen mellan företrädare för Storbritannien och EU återupptas tidigt på onsdagen med syfte att försöka få fram de legala lydelserna angående ett brexitavtal. Det rapporterar Financial Times.

Parterna hoppas kunna nå enighet före EU-toppmötet i slutet av veckan. En EU-företrädare sade sent på tisdagen till FT att det fortsatt rådde oklarhet kring ”viktiga frågor”. Bland de utestående frågorna hittas tullproblematiken, och inte minst hur Nordirland ska hantera tullarna. Enligt FT har nordirländska politiker krävt stöd om miljarder och inte miljoner från London för att stödja ett brexitavtal.

En brittisk regeringsföreträdare säger tidigt på onsdagen till Bloomberg News att samtalen med EU återupptas under denna morgon efter att det varit ”konstruktiva” samtal mellan parterna sent inpå natten som gav upphov till ”fortsatta framsteg”.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer