Breda uppgångar i Asien – H&M-konkurrenten lyfter tvåsiffrigt

Foto:Eugene Hoshiko

Asienbörserna avancerar på bred front i tisdagshandeln efter att Feds nya räddningsauktion till finansmarknaden på måndagen med löften om obegränsade köp av räntepapper. Ett annat grönt skott kom från Kina där reserestriktionerna i Hubeiprovinsen kommer att hävas för friska individer med start i morgon onsdag.

Innehåll från HyrexAnnons

Så minimerar Hyrex dyra fastighetsskador

Projekt Brf Täppan. Ställning och väderskydd för påbyggnad av våningar samt fasadrenovering. Foto: Tommy Berglund
Projekt Brf Täppan. Ställning och väderskydd för påbyggnad av våningar samt fasadrenovering. Foto: Tommy Berglund

När det uppstår fastighetsskador under ett byggprojekt gäller det att agera snabbt. Här kan Hyrex rycka in och minimera kostsamma konsekvenser.

Ställningsföretaget Hyrex har monterat och hyrt ut ställningar, väderskydd, rullställningar och stängsel sedan 1979 och jobbat sig fram till en marknadsledande position i Stockholm och Uppsala. I dag består koncernen av Hyrex AB samt Hyrex Industri – dotterbolaget med fokus på industri och infrastruktur samt nyproduktionsprojekt.

Sedan början av 80-talet har Hyrex jourverksamhet tagit sig an akuta uppdrag som uppstår vid till exempel brand eller annan olycka. Företaget har bemanning som svarar dygnet runt. Vid hårt väder kan jourverksamheten åka ut för en extra översikt, övervaka arbetsplatserna och se till att allting fungerar som det ska.

- Vi kan snabbt infinna oss på platsen för att säkra upp fastigheten, hålla fukt och regn borta samt se till att arbetarna får jobba oberoende av väder och vind. På så sätt minimeras skadorna, det skapas en bättre arbetsmiljö, det blir en snabbare återuppbyggnad och i slutändan även tidigare återinflyttning, säger bolagens vd Mats Söderkvist. 

Efterfrågan på väderskydd vid ”icke-akuta” situationer växer stadigt, berättar Mats Söderkvist. Allt fler upptäcker fördelarna med att tillfälligt täcka över en yta där man arbetar med till exempel renovering av en byggnad eller anläggning. Ett väderskydd kan få positiva effekter förbyggprojektet både ur ekonomisk synpunkt och för arbetsmiljön.

- Historiskt sett har Hyrex varit väldigt fokuserade på ROT och renovering och vi är något av en pionjär inom väderskydd. Arbetet blir enklare med våra väderskydd. De skyddar både personal och material från väder och vind vilket sparar in tid och bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Genom användning av väderskydd minimeras även risken för mögelskador som kan bli kostsamma längre fram, säger Mats Söderkvist.

Vid kontakt med Hyrex jourverksamhet samt vid bokning av väderskydd får man också direkt tillgång till en gedigen kompetens kring KMA, kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöfrågor samt 40 års erfarenhet av byggprojekt och väderskydd.

- Mervärdet blir effektivare arbete, kortare byggtid samt bättre projektekonomi. Vi håller oss uppdaterade på de senaste teknikerna och ser till att ta fram den bäst anpassade lösningen för varje specifikt projekt, säger Mats Söderkvist.

Om Hyrex AB: 

Hyrex AB är ett av de ledande ställningsföretagen i Stockholm och Uppsala. Under 2020 utökades verksamheten med dotterbolaget Hyrex Industri.Hyrex är medlemmar i Stockholms Byggmästareförening, Byggföretagen samt STIB-auktoriserade.

Läs mer om Hyrex här.

Mer från Hyrex

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Hyrex och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?