ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Bostadsrean fortsätter - Besqab bjuder på avgiften igen

  • Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Bostadsutvecklaren Besqab gör som konkurrenten Ikano och lockar med betald månadsavgift fram till 31 december 2020 för nya köpare.

Erbjudanden gäller byggprojektet ”Eds Ängar” i Upplands Väsby som består av 55 enfamiljshus på 5-6 rum. Hittills står 5 hus klara och osålda. 3 bostäder är reserverade och 47 stycken markerade som sålda.

Erbjudandet gäller från och med att kunden tillträder huset fram till och med 31 december 2020. 

Det här är inte första gången Besqab sockrar erbjudanden. I april erbjöd bostadsbyggaren ”boka tidigt”-rabatt på ett projekt i Årstaberg i södra Stockholm på 50.000 kr per rum och i maj fick den som förköpte bostad i projektet ”Zick Zack” i Kärrtorp, också det i södra Stockholm, gratis månadsavgift i 24 månader. 

Men Besqab är inte ensam om att rea ut bostäder. Så sent som i måndags meddelade Kamprads byggbolag Ikano bostäder att nya köpare erbjuds 24 månader avgiftsfritt. Lyxbostadsutvecklaren Oscar Properties har under 2019 sänkt lägenhetspriser i ett projekt i Nacka Strand och sänkt bokningsavgiften i det omtalade projektet ”Gasklockan” från 50.000 kronor till 1 krona.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer