Annons

Börsnedgången tilltar – Tele2 mot strömmen

Foto:Cornelia Jönsson

Stockholmsbörsen vände vid lunchtid ned under nollstrecket och nedgången har därefter tilltagit till fall över 2,3 procent vid 16.45-tiden.

Telekombolaget Tele2 går mot strömmen efter uppgifter i Financial Times om att det Hongkongbaserade konglomeratet CK Hutchison planerar en konsolideringsvåg inom den europeiska telekommarknaden.

Innehåll från IGNITE Training HubAnnons

Företag! Träna enklare utan abonnemang och bindningstider!

Lina Bäcke, Sälj- & Marknadschef, IGNITE Training Hub.
Lina Bäcke, Sälj- & Marknadschef, IGNITE Training Hub.

Nyöppnade träningsanläggningen IGNITE Training Hub i Stockholm erbjuder företagskunder en stor variation av upplevelsebaserad träning. 

Tack vare ett unikt system med credits betalar man bara för den träning som blir av.

– Det ska vara enkelt att komma att träna, det är det hos oss, säger Lina Bäcke, Sälj- & Marknadschef på IGNITE Training Hub.

Det finns många fördelar för företag att låta medarbetarna regelbundet träna. En bättre hälsa hos personalen leder till ökad produktivitet, minskad sjukfrånvaro och ett bättre välmående. En annan aspekt är teambuilding, att skapa en känsla av gemenskap bland de anställda som kan träna tillsammans och jobba mot gemensamma mål.

IGNITE Training Hub på Norrlandsgatan i centrala Stockholm erbjuder en träningsmiljö som passar företagskunder.

– Atmosfären i våra träningsstudios är helt unik. Den är trendig, ger en härlig nattklubbskänsla och utrustningen är toppmodern, förklarar Lina Bäcke. 

IGNITE Training Hub erbjuder ett stort utbud av klasser

Stort fokus är på så kallad HIIT-träning, High Intensity Interval Training.

– På vår signaturklass IGNITE kombinerar vi cardio med tyngre styrketräning. Denna typ av träning har en mängd fördelar och det är något som blivit väldigt populärt, säger Lina Bäcke.

IGNITE Training Hub erbjuder även olika cykelklasser, bland annat Club RIDE, som är en upplevelsebaserad soulcycling klass, men också löpklasser, yoga, gymstudio och HALE, en Breathwork-klass för att lära sig hitta sin andning. 

– Vår ambition är att ge besökarna de verktyg de behöver för att uppnå sin fulla potential, säger Lina Bäcke.

IGNITE Training Hub har ett smart creditsystem

Affärsmodellen, där man köper credits – klippkort – istället för att binda upp sig på årsmedlemskap, är relativt ny i Sverige. 

Creditsystemet innebär att en företagskund kan köpa ett antal credits, där varje credit motsvarar ett träningspass. Dessa kan sedan fritt användas av företagets medarbetare, som kan komma och träna när det passar dem. Det finns inga bindningstider och de är inte heller låsta till någon enskild individ i företaget.

– Den här lösningen premierar inte bara hälsa och skapar förutsättningar för hög prestation på jobbet utan ökar även attraktionskraften för rekryteringar och bevarar toppresterande talanger. Vi tror att fler bolag kommer att använda företagsträning för att boosta teamens prestation. Det är en våg som kommer fortsätta sprida sig och vi planerar att fortsätta växa med den, avslutar Lina Bäcke.

Om IGNITE Training Hub
IGNITE Training Hub grundades av VD:n Per Althini och öppnade i november 2022. Vi erbjuder ett omfattande utbud av klasser, från högintensiva träningspass med kombinerad cardio och styrketräning till cykling, löpning, yoga, gymstudio och andning. Vi arrangerar även företagsevenemang och bootcamps, skräddarsydda efter behov.

Vi finns på Norrlandsgatan 10 på gränsen mellan Norrmalm och Östermalm i Stockholm city.

Läs mer på: www.ignitetraininghub.se

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med IGNITE Training Hub och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera