Annons

Börsen vänder till plus – teknologibolag rapportrusar

Efter en något trevande inledning har Stockholmsbörsen vänt till plus efter lunch. Vid klockan 13.45 är OMXSPI upp 0,3 procent medan OMXS30 är på oförändrad nivå.

Bland enskilda bolag är det idel uppgångar bland rapportbolagen där kriminalteknologiföretaget Micro Systemation rusar över 30 procent

Innehåll från EkopostAnnons

Så digitaliserar Ekopost organisationens alla försändelser

Ägare och vd Maths Olsson.
Ägare och vd Maths Olsson.Foto:Lars Epstein

Med Ekopost kan både kommuner och regioner, företag och andra organisationer kraftigt effektivisera sina utgående försändelser. Företaget sköter allt från digitala utskick till vanliga brevutskick med utskrift, kuvertering, frankering och postinlämning. 

Ägaren och vd:n Maths Olsson berättar att målet med Ekopost i förlängningen är att vara en digitaliseringsmotor för alla slags kunder. 

– Digitala alternativ är kostnadseffektiva och sparar på miljön, vilket blir allt viktigare. Idag arbetar vi till exempel med ett 20-tal kommuner – och fler är på ingång– och med en mängd vårdgivare och journalsystem, där vi exempelvis digitaliserar kallelser och provsvar. Vi har nära samarbete med de digitala brevlådorna, såsom Kivra, Digipost och Skatteverkets tjänst Dina Meddelanden.

Inga fasta kostnader 

Utvecklingen går snabbt framåt, men enligt Maths kollega Patrik Johansson, affärsutveckling och försäljning, har vi bara sett början på resan. Han förklarar att hela Ekopost bygger på användarvänlighet och snabbhet. Tjänsten har ingen bindningstid och ingen månadskostnad, och utlovar omedelbara kostnadsbesparingar, oavsett om det gäller fysiska brev eller digitala lösningar. 

– Framförallt stöttar vi våra kunder med att göra en gradvis övergång från mer traditionell till digital kommunikation. Våra verktyg kan hantera alla sorters digitala försändelser, inklusive alla typer av e-fakturor, på ett väsentligt snabbare, effektivare och billigare sätt. Vår produktion är dessutom ISO 27001-certifierad för informationssäkerhet och all datatrafik skickas över krypterad anslutning, vilket kunderna ser som en stor fördel, fortsätter Patrik. 

Skräddarsyr lösningar

För att ytterligare underlätta för kunderna utvecklar Ekopost kontinuerligt nya tjänster, såsom en signeringstjänst med Bank-ID, en komplett faktureringstjänst och skräddarsydda lösningar för kundernas specifika behov. Ett exempel är det integrerade system som Ekopost har byggt tillsammans med Lomma kommun: 

– Vi har utvecklat en miljö där vi via smarta kort ger anställda en digital identitet som bland annat möjliggör digital signering. Ekoposts lösningar ger också våra anställda en integrerad lösning som är kanon för att skicka försändelser vare sig det är digitalt eller postalt, enstaka eller många samtidigt, berättar Lomma kommuns IT-chef, Patrik Flensburg.

T4, Sveriges mest använda journalsystem inom tandvården, har också integrerat mot Ekopost:

– Ekoposts lösning passar väl in i vår strategi att förenkla arbetsflödet på Sveriges alla tandvårdsmottagningar. Våra användare har nu reducerat både administration och kostnader genom att smidigt skicka skräddarsydda kallelser via bland annat digitala brevlådor, säger Robin Lennell, Affärsutvecklingschef på Carestream Dental AB. 

FAKTA OM EKOPOST

Ekopost erbjuder det bästa av två världar vad gäller traditionell fysisk postdistribution och de nya digitala möjligheter som nu ges, samt är med och utvecklar dessa.

E-post: hejsan@ekopost.se

www.ekopost.se 

 

Mer från Ekopost

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Ekopost och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?