ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Bineros ordförande köper fler aktier efter kursrusning

Carl-Magnus Hallberg, som är styrelseordförande i Binero, har på torsdagen köpt 20.000 aktier i bolaget för totalt drygt 0,3 miljoner kronor, enligt uppgifter i Finansinspektionens insynslista. 

Köpet gjordes via Svenneby Herrgård Group AB och efter köpet äger han lite fler än 145.000 aktier, enligt ägardatatjänsten Holdings insynsregister. 

Aktien i Binero steg med 113 procent i tisdags efter att bolaget på måndagskvällen meddelat att det säljer sin verksamhet inom webbhosting till Loopia för cirka 380 miljoner kronor. Köpeskillingen betalas kontant och nettovinsten från försäljningen uppskattas till cirka 260 miljoner kronor. 

"Vi planerar att använda delar av köpeskillingen till att göra en kapitalåterföring till aktieägarna", sade Bineros Carl-Magnus Hallberg då om affären. 

Binero har numera ett börsvärde om 324 miljoner kronor. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer