ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Bilbolagets vd får långstidsparkera i toppen

  • Bilias vd och koncernchef Per Avander. Foto: Evelina Carborn

Bilias styrelse har träffat en överenskommelse med vd och koncernchef Per Avander om att han ska kvarstå i nuvarande roll i ytterligare sju år, till 2026, enligt ett pressmeddelande.

”Överenskommelsen säkerställer den kontinuitet som krävs för att fortsätta att leverera den höga kundservice som Bilias kunder har vant sig vid. Vidare befinner sig marknaden i ett intressant läge, där såväl bilindustrin som konsumentbeteendet håller på att förändras”, heter det i pressmeddelandet.

”Jag är glad och tacksam över det fortsatta förtroendet att leda och utveckla Bilia på den resa vi har startat. Tillsammans med Bilias medarbetare vill jag ta tillvara de framtida möjligheter jag ser för fortsatt utveckling av verksamheten”, säger VD och koncernchef Per Avander.

Bilias ordförande Mats Qviberg kommenterar:

”Vi är mycket nöjda med att Per har fattat detta beslut. Sedan Per tillträdde som koncernchef i oktober 2011 har han genom ett utmärkt ledarskap navigerat Bilia till nästa nivå. Detta har inneburit ett bredare produkterbjudande och ett helt verksamhetskritiskt fokus på Serviceaffären, som i dag utgör merparten av Bilias vinst.”

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies