ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Betsson tar revansch på börsen – norsk storbank ser 40 procents uppsida

Betssons rapport fick ett svalt mottagande på börsen under onsdagen – i handeln på torsdagen tar aktien revansch. 

Betsson avancerar drygt 7 procent i torsdagshandeln, dagen efter spelbolagets delårsrapport. Det är en tydlig revansch jämfört med börsreaktionen på onsdagen, där aktien stängde oförändrat. Marknaden förbisåg Betssons klart starkare resultat än väntat och oroade sig i stället över sänkta marknadsföringskostnader och en klen start på det fjärde kvartalet, enligt Nyhetsbyrån Direkt.

Analysuppdateringarna efter rapporten har varit mer positiva. SEB, Kepler Cheuvreux och Pareto har alla höjt sina riktkurser för aktien. Mest positiva är dock norska storbanken DNB som drar upp sin riktkurs till 100 kronor, från tidigare 95, med upprepad köprekommendation, enligt nyhetsbyrån Finwire. 

Banken ser alltså en uppsida på nästan 40 procent från dagens kurs på 72 kronor. "Figures on track, share price not", lyder titeln på DNB:s analys. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer