1515

Bedömare spår att Powell får förnyat mandat som Fed-chef

Jerome Powell väntas få förnyat mandat som Fed-chef när hans period löper ut i början av 2022. Det spår 40 av 50 bedömare i Bloomberg News enkät bland Fed-bevakare. 

Innehåll från PexipAnnons

Så kan lösningen från Pexip skapa ökad säkerhet och integritet, större flexibilitet och mer interoperabilitet i videomöten

Många organisationer använder en mängd olika applikationer för videomöten internt och externt – vilket kan skapa brister i säkerheten, oklarheter om huruvida regulatoriska krav uppfylls och en allmän oreda hos personal och kunder.

Videomötesplattformen från Pexip löser dessa utmaningar – och kopplar sömlöst ihop olika lösningar och skapar en bättre och säkrare videomötesupplevelse som värnar om integriteten.

Att arbeta hemifrån och möta kunder och kollegor via videomöten har i tider av pandemi blivit det nya normala. Detta förändrade arbetssätt kommer att bestå även efter pandemin.

I dag finns en mängd olika lösningar för videomöten, som Microsoft Teams, Cisco Webex, Google Meets och Hangouts, Zoom, Skype, det nordiska alternativet Pexip med fler.

Problem kan uppstå när mötesdeltagare använder olika lösningar.

– Pexip möjliggör integrationen mellan alla dessa leverantörer utan manuell hantering från användarna. Varje mötesdeltagare kan använda den applikation som den behärskar och trivs bäst med. Då kan alla fokusera mer på mötet och vad som sägs, och mindre på tekniken, säger Michael Whittam, VP Sales North Europe på Pexip.

Fokus på säkerhet och integritet

Pexips videomöten är krypterade och tjänsten finns både som On-Premise, som en GDPR-anpassad Cloud-lösning och som en hybrid mellan dessa. Plattformen är lämplig inom offentlig sektor, sjukvård och andra sektorer med höga krav på integritet.

Under pandemin uppstod ett ökat tryck på videomöten och flera organisationer har haft stora utmaningar att enkelt kunna skala upp sin nuvarande infrastruktur i takt med de ökade behoven. En stor fördel med Pexip är flexibilitet att snabbt kunna utöka kapacitet. 

I sin enklaste form kan Pexip möjliggöra videomöten direkt från en webbläsare, utan att några Plug-Ins måste laddas ner och installeras. Det gör lösningen enkel för alla användare, oavsett teknikvana.

Med Pexip erbjuds stora möjligheter att anpassa layout av gränssnittet för en bättre upplevelse.

– Företag kan lägga sin egen logotyp i ena hörnet och systemet kommer att lyfta fram de mötesdeltagare som pratar mer, säger Michael Whittam.

Med hjälp av AI kan Pexips lösning zooma in ansikten och nivåplacera dem i samma höjd som andra deltagare, för en bättre mötesupplevelse.

– 68 procent av informationen i ett möte kommer via kroppsspråk och ansiktsuttryck. Det tar Pexips lösning fasta på, avslutar Michael Whittam.

Om Pexip

• Omskrivna i media för att ha genomgått Nordens största Tech-IPO under våren 2020.

• Snabb tillväxt, har gått från 150 till 500 anställda på tre år.

• Tagit 35% av marknaden bland regioner och markant ökning bland statliga förvaltningsmyndigheter.

• Fått pris av Microsoft som årets innovationspartner i kategorin ”Modern Workplace”.

Läs mer på: www.pexip.com

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Pexip och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?