ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Atrium Ljungberg inkluderas i välrenommerat fastighetsindex

Atrium Ljungberg kommer snart att inkluderas i ett välrenommerat fastighetsindex. ”Detta kommer att öka intresset för bolaget och bör även vara positivt för likviditeten i vår aktie”, säger bolagets finanschef Martin Lindqvist.

Atrium Ljungberg kommer att ingå i FTSE EPRA Nareit Global Real Estate Index Series från och med den 23 september 2019. Indexet består av nästan 500 fastighetsbolag globalt och i den europeiska delen finns 100 bolag med ett totalt börsvärde tillgängligt för handel (så kallad free-float) på över 200 miljarder euro, enligt ett pressmeddelande.

”Jag är väldigt glad över att vi kommer att ingå i EPRA Index. Detta kommer att öka intresset för bolaget och bör även vara positivt för likviditeten i vår aktie”, säger bolagets finanschef Martin Lindqvist.

Atrium Ljungberg beskriver FTSE EPRA som ett av de ”mest erkända och använda indexen för börsnoterade fastighetsinvesteringar”. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer