ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Apple tillbakavisar jättebankens kritik

  • Foto: Jeff Chiu

Apple förväntar sig inte att lanseringen av den nya streamingtjänsten Apple tv plus kommer att slå mot marginalerna. Något som tidigare hävdats av storbanken Goldman Sachs.

Det rapporterar Bloomberg News.

”Vi förväntar oss inte att introduktionen av Apple tv plus kommer ha en materiell påverkan på vårt finansiella resultat”, uppgav en talesperson för företaget.

Som Di tidigare har rapporterat spår Goldman Sachs att satsningen kan komma att ha en negativ påverkan på resultatet. Investmentbanken har därför sänkt sitt 12-månadersestimat till 165 dollar per aktie, från 187 dollar. 

”Apples sätt att redovisa flyttar effektivt intäkter från hårdvara till tjänster även om kunder inte uppfattar att det betalar för Apple tv plus”, skriver Rod Hall, analytiker på Goldman Sachs, i en kommentar, enligt CNBC.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer