ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Annika Andersson föreslås till ny ordförande för Invisio

Kommunikationsutrustningsbolaget Invisios valberedning föreslår att Annika Andersson blir ny styrelseordförande efter nuvarande ordförande Lars Röckert som avböjt omval. 

På måndagen stod det klart att Annika Andersson föreslås till ny styrelseordförande för Invisio Communications. Hon är sedan 2018 styrelseledamot i Invisios styrelse. 

"Vi anser att Annika Andersson kommer att bli en utmärkt ny ordförande i Invisio. Hon har under snart fyra år verkat i styrelsen och är väl förtrogen med bolagets organisation, produkter och marknader", säger Lilian Fossum Biner, valberedningens ordförande, i ett pressmeddelande. 

Nuvarande styrelseordförande Lars Röckert har omböjt omval. Lars Röckert har suttit i Invisios styrelse sedan 2010 och varit dess ordförande sedan 2011. 

"Under de nio år som jag har varit med i Invisio har företaget genomgått radikala förbättringar vad det gäller marknadsledarskap, omsättning och resultat. Det passar bra i min egen planering att nu lämna vidare till nya krafter", säger Lars Röckert i en kommentar. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer