Analytiker: SBB:s bud lär inte gå igenom – trots Batljans självsäkerhet

Simen Mortensen, fastighetsanalytiker på DNB, tror att budet faller – åtminstone på den 165-kronorsnivå som Ilija Batljan på tisdagen sade är ”det högsta möjliga”.
Simen Mortensen, fastighetsanalytiker på DNB, tror att budet faller – åtminstone på den 165-kronorsnivå som Ilija Batljan på tisdagen sade är ”det högsta möjliga”.Foto:Jesper Frisk

DNB har höjt sin riktkurs på Entra efter SBB:s bud, och tror inte att Ilija Batljan får igenom affären på nuvarande nivå – det lär den norska staten se till.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?