ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Analysguiden rekommenderar att teckna Neurovives företrädesemission

De framsteg som Neurovive gjort i bolagets projekt under det senaste året och en låg emissionskurs talar för att teckna sig i företrädesemissionen på nära 124 miljoner kronor. Det skriver Aktiespararnas Analysguiden i en uppdragsanalys.      

Den pågående företrädesemissionen är ämnad åt att finansiera i första hand den inledande egna kliniska studien med KL1333 för underhållsbehandling av medfödd mitokondriell sjukdom.   "Att Neurovive fått gehör hos såväl europeiska som amerikanska läkemedelsmyndigheter för att använda biomarkörer och bilddiagnostik som effektmått är ett viktigt besked som tydliggör den vidare kliniska utvecklingen. Vid sidan av de kliniska projekten är en annan betydelsefull, om än osäker, värdedrivare en möjlig utlicensiering av NV556 avseende behandling av leverfibros, med Nash som förstahandsindikation", resonerar analystjänsten.

På grund av större utspädning i emissionen än Analysguiden tidigare antagit har motiverat värde samtidigt sänkts till 4,8 kronor per aktie, från tidigare 6,6. 

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies