1515
Annons

Alltainer ingår ramorder i USA – aktien rusar 180 procent

Spotlightbolaget Alltainer, som tillverkar sjöcontainrar inredda som bland annat bostäder, har ingått ramavtal med Mountain Container i amerikanska delstaten Montana om leverans av kontorscontainers. Order inom ramavtalet har ett värde på minst 5,15 miljoner dollar.

Fredrik Crafood miljontankar Eniro-aktier

Eniro
Eniro

Fredrik Crafoord har den 19 augusti köpt 2,96 miljoner A-preferensaktier i sökbolaget Eniro, där han är styrelseledamot. 

Aktierna köptes till en kurs på 65 öre per aktie, en affär på 1,9 miljoner kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Enligt Holdings äger Fredrik Crafoord, som tidigare var verksam som optionshandlare på banken HQ, aktier värda drygt 18 Mkr i Eniro, där han med 3 procent av bolaget är dess femte största ägare.

Innehavet är den största i Fredrik Crafoords publikt kända aktieportfölj, enligt en förteckning på Holdings där 15 småbolag syns.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera